Ραβιόλια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτας

by sidagi.gr
516 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 συσκευασία ραβιόλια γεμιστά με τυρί ή σπανάκι
2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια σπανάκι
300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σαςΡυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.

Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, το ψιλοκομμένο σπανάκι και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στη 2 σκάλα για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα