Ψωμί με γέμιση φέτα

by sidagi.gr
703 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κουτί μπύρα
1 κούπα τριμμένο σκληρό τυρί (φέτα)
3 κούπες αλεύρι
1 1/2 κουταλάκι τσαγιού μπέικιν πάουντερ
1 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι
2 κουταλάκια τσαγιού ζάχαρη
1/2 κούπα ηλιόσποροι
Λάδι  για την φόρμα

 

Εκτέλεση:

Φρέσκο ψωμάκι με γεύση τυριού

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με την ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το μισό τυρί. Προσθέτουμε λίγο – λίγο την μπύρα, ανακατεύοντας συνεχώς.

Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε λαδώσει, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και τους ηλιόσπορους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Έπειτα χαμηλώνουμε στους 180 για ακόμα 25 λεπτά.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα