Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σόγια σος
1/3 της κούπας μαρμελάδα cranberry
Αλάτι, πιπέρι
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
5 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο γεύμα με ελαφριά γλυκιά σως!
Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σβήνετε με το βαλσαμικό ξύδι κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.
Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια σως μαζί με τη μαρμελάδα cranberry και αφήνετε τη σος να δέσει.
Για το τέλος, σερωίρετε το ψαρονέφρι με τη σως και πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο.