Ψαρονέφρι με σως cranberry

by sidagi.gr
2,1K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σόγια σος
1/3 της κούπας μαρμελάδα cranberry
Αλάτι, πιπέρι
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια                                     
5 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Εύκολο και γρήγορο γεύμα με ελαφριά γλυκιά σως!

Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σβήνετε με το βαλσαμικό ξύδι κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.

Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια σως μαζί με τη μαρμελάδα cranberry και αφήνετε τη σος να δέσει.
Για το τέλος, σερωίρετε το ψαρονέφρι με τη σως και πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα