Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό)
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες
δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.