Υλικά:
Για 2-4 άτομα
112 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
1 μικρή πράσινη σαλάτα
4 φύλλα από κόκκινη λόλα
4 μικρά παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε χοντρά καρέ
60 γραμμάρια καρύδια ή πεκάν
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη βινεγκρέτ μελιού
2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση:
Εύκολη και θρεπτική σαλάτα για το μεσημεριανό σας
Σε ένα μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο μαζί με το βαλσαμικό ξύδι και το μέλι μέχρι να γίνει ένα απαλό ρευστό μείγμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την πράσινη σαλάτα με τη λόλα κόκκινη, τα παντζάρια κομμένα σε χοντρά καρέ, τα καρύδια και το κατσικίσιο τυρί. Ανακατεύετε καλά αλατοπιπερώστε και ραντίστε με τη βινεγκρέτ μελιού.