Πουρές σελινόριζας με Flora

by sidagi.gr
499 προβολές

Υλικά:

Για 4 -6 άτομα

1500 γραμμάρια σελινόριζα
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γάλα
100 γραμμάρια Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο
αλάτι
φρεκοτριμμένο πιπέρι
μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Λαχταριστός πουρές σελινόριζας με βουτυρένια υφή Flora για να συνοδέψτε τα ψητά σας!

Καθαρίζουμε την σελινόριζα και την κόβουμε σε κομμάτια. Την ρίχνουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό. Την αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, και στραγγίζουμε τη σελινόριζα. Μόλις κρυώσει λίγο την περνάμε από τον μύλο των λαχανικών και την πολτοποιούμε. Την βάζουμε σε βαθύ μπολ και την αναμιγνύουμε με το Flora λιωμένο, την κρέμα γάλακτος χλιαρή, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
 

Προετοιμασία:15’
Μαγείρεμα: 45΄

Της Αντωνίας Κατή
(food stylist & συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής)

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα