Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κιλό πατάτες
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
1 κύβο λαχανικών
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό για να σερβίρετε τα ψητά σας
Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Πολτοποιούμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε όση τριμμένη παρμεζάνα θέλουμε και ανακατεύουμε.