Πώς να φτιάξετε την καλύτερη σαντιγύ από κρέμα γάλακτος Ροδόπη

by sidagi.gr
777 προβολές

Υλικά:

1 κρέμα γάλακτος Ροδόπη 35% λιπαρά

80 γρ. ζάχαρη άχνη 

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε σπιτική σαντιγύ από κρέμα γάλακτος Ροδόπη και δημιουργούμε μους, τούρτες και γαρνίρουμε εντυπωσιακά τα γλυκά μας!

Φτιάχνουμε σπιτική σαντιγύ από κρέμα γάλακτος Ροδόπη και δημιουργούμε μους, τούρτες και γαρνίρουμε εντυπωσιακά τα γλυκά μας!

 

Φροντίστε το σκεύος μέσα στο οποίο θα χτυπήσετε την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, να είναι δροσερό ή κρύο, οπότε το  ιδανικό θα ήταν να το τοποθετήσετε για λίγο στο ψυγείο.

 

Η κρέμα γάλακτος Ροδόπη πρέπει να είναι επίσης κρύα, κατευθείαν από το ψυγείο. Σε καμιά περίπτωση όμως μην τη βάλετε στην κατάψυξη, γιατί, αν παγώσει, δεν θα πετύχει η σαντιγί.

 

Αδειάστε λοιπόν την κρέμα γάλακτος Ροδόπη στο παγωμένο μπολ του μίξερ και χτυπήστε την στη μέτρια προς δυνατή ταχύτητα. Θεωρητικά μπορείτε να χρησιμοποιήστε και αυγοδάρτη, ωστόσο χρειάζεται περισσότερος κόπος και χρόνος.

 

Μην σταματάτε το χτύπημα μέχρι να αποκτήσει η κρέμα τον διπλάσιο όγκο από τον αρχικό.

 

Προσθέστε τη ζάχαρη μόλις η κρέμα γάλακτος Ροδόπη αρχίσει να παίρνει παχύρρευστη μορφή.

Πώς να φτιάξετε την καλύτερη σαντιγύ από κρέμα γάλακτος Ροδόπη

 

Η σαντιγύ είναι έτοιμη μόλις δείτε ότι μπορεί και στέκεται πάνω στο σύρμα του μίξερ χωρίς να στάζει.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα