Πίτες για σουβλάκι

by sidagi.gr
584 προβολές

Υλικά:

Τρεις κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ένα φακελάκι ξηρή μαγιά

Δύο κουταλάκια αλάτι

Τέσσερα κουταλάκια ζάχαρη

Τέσσερις κουταλιές λάδι

200 γραμμάρια χλιαρό νερό

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε μία ζύμη απαλή που δεν κολλάει και την κόβουμε σε 12 ίσα μέρη. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα

Φτιάχνουμε μία ζύμη απαλή που δεν κολλάει και την κόβουμε σε 12 ίσα μέρη. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα και με ένα πιρούνι κάνουμε πλάγιες πιρουνιές όχι πολύ βαθιές.

 

 

Τις τηγανίζουμε ελαφρά και όταν κρυώσουν μπορούμε να τις καταψύξουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα