Υλικά:
Υλικά για 4 άτομα
4 ξινόμηλα ψιλοκομμένα και καθαρισμένα
Μισό φλιτζάνι μηλόξιδο
1κουταλιά της σούπας μπράντυ Calvados
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγέν
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού σιναπόσπορο
Εκτέλεση:
Πικάντικη γεύση που ταιριάζει απόλυτα με το χοιρινό κρέας!
Βράζουμε τα μήλα με το μηλόξιδο και το Calvados σε φαρδιά κατσαρόλα με χοντρό πάτο για 20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά, ώσπου τα μήλα να αρχίσουν να διαλύονται.
Ρίχνουμε το καγέν, το μπούκοβο, τον σιναπόσπορο και το τζίντζερ, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά.