Υλικά:
800 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
230 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
5 εκατοστά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 φύλλα δάφνης
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
4 κουταλιές λάδι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για τρία λεπτά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για τρία λεπτά.
Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή ώρα αφού ρίξουμε 150 γραμμάρια νερό. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά ακόμα.