Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4-5 κομμάτια πέρκα
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή
1κουταλιά σούπας κάρυ χυμός
2 μεμόνια ξύσμα
ελαιόλαδο
2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Για τους λάτρεις του ψαριού και όχι μόνο!
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Κατόπιν σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, κάρυ, χυμός και ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο, ούζο και αλατοπίπερο) ώστε να γίνει αρκετά παχύρευστη η σάλτσα μας και από πάνω ρίχνουμε το ψάρι για να πάρει γεύση.
Στη συνέχεια λαδώνουμε καλά το ταψί μας και περνάμε το ψάρι από τη σως και την υπόλοιπη την περιχύνουμε στις πέρκες αφού τις έχουμε τοποθετήσει στο ταψί.
Ψήνουμε στους 170 στο γκριλ για 45 λεπτά.