Πέννες στο φούρνο με τόνο και τυριά

by sidagi.gr
972 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια πέννες
500 γραμμάρια κονσέρβα σάλτσα ντομάτας
2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο  των 185 γραμμάριων
2 κονσέρβες  βραστό καλαμπόκι στραγγισμένο των  198 γραμμαρίων
28 γραμμάρια φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
100 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Χορταστικό και εύκολο φαγητό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° C στις αντιστάσεις ή 180° C στο αερόθερμο.
Σε μια κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό βράστε τις πέννες αλ ντέντε για 8 λεπτά και στραγγίξτε.

Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί και τα ρίχνετε σε ένα πυρέξ. Πασπαλίστε με το τριμμένο τσένταρ και ψήστε για περίπου 30 λεπτά στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί ελαφρά.
Αφήνετε λίγη ώρα να κρυώσει και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα