Υλικά:
Για 2-4 άτομα
112 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας έτοιμη
1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τριμμένη για πασπάλισμα
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη για πασπάλισμα
2 ουγκιά πεπερόνι σε φέτες
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες
4 κούπες πέννες
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πέννες με αλατισμένο νερό για 8 λεπτά. Σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη.
Ανακατέψτε τις πέννες με το τυρί κρέμα, μαγιονέζα, μοτσαρέλα και παρμεζάνα απλώστε το κατά μήκος στο πάτο ενός πυρέξ.
Απλώστε τη σάλτσα από πάνω και πασπαλίζουμε με τα τυριά, πιπεριά, πράσινη πιπεριά και τις ελιές.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρις ότου το τυρί να λιώσει και να ροδίσει, περίπου 20 λεπτά και σερβίρετε.