Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φραντζόλα ψωμί, κομμένο σε φέτες στη μέση και κατά μήκος
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
112 γραμμάρια μανούρι
3 ολόκληρα ώριμα ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι ξίδι βαλσαμικό
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε μια εναλλακτική πρόταση για τα ορεκτικά σας με απλά υλικά
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το ψωμί στη μέση και έπειτα κάθε μισό το κόβουμε κατά μήκος. Στη συνέχεια ραντίζουμε τις φέτες με το λάδι, αλάτι και από πάνω βάζουμε το μανούρι μαζί τα ροδάκινα, ραντίζουμε με το βαλσάμικο.
Στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα ταψί για πίτσα και αλείφουμε με το ελαιόλαδο.
Βάζουμε τις φέτες ψωμιού, στην χαμηλότερη σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και σερβίρουμε.