Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Μισό κιλό μικρές πατάτες βρασμένες καθαρισμένες
2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Τρομερός συνδυασμός φρούτου με πατάτα
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Κόβουμε σε κομματάκια το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές , την μουστάρδα και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.