Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Μισό κιλό μικρές πατάτες
1 πορτοκάλι
2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Κόβουμε σε κομματάκια το πορτοκάλι και σε ροδέλες το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές και το λαδόξυδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.