Πατάτες παϊγ

by sidagi.gr
962 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

Πέντε πατάτες
100 γραμμάρια αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε, πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες στο τρίφτη ενώ τους προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Καθαρίζουμε, πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες στο τρίφτη ενώ τους προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό ηλιέλαιο να ζεσταθεί. Βάζουμε μέσα στο τηγάνι ένα μικρό κομματάκι πατάτα για να δούμε πότε έχει κάψει το λάδι. Πλάθουμε τις πατάτες και ηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ένα ωραίο καφέ-χρυσό χρώμα.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα