710
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο)
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πρέζα πρέζα ζάχαρη
2 – 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι
Εκτέλεση:
Απλώστε την πάστα πάνω σε πατατάκια και δώστε άλλη γεύση
Τοποθετήστε το τζίντζερ, το τριμμένο παντζάρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέστε αρκετό ξύδι. Το βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως 1 εβδομάδα.