Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 κρόκους αυγών
1 πορτοκάλια (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)
140 γραμμάρια ζάχαρη
600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
170 γραμμάρια ψίχα passionfruit
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε μια νέα παραλλαγή στην αγαπημένη σας συνταγή
Αρχικά ρίχνουμε μέσα σε μια κατσαρόλα, την κρέμα γάλακτος, την ψίχα από το passionfruit, ξύσμα από 1 πορτοκάλι.
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε ελαφρά με μια κουτάλα και αφήνουμε το μείγμα να βράσει μέχρι η
η θερμοκρασία να φτάσει στους 100 βαθμούς.
Όταν έρθει σε αυτή τη θερμοκρασία,αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τους κρόκους των αυγών και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε.
Περνάμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας από σουρωτήρι και το προσθέτουμε στο μπολ.
Το χτυπάμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε σε 6 μικρές φόρμες ή μπολ και τις τοποθετούμε σε ταψί το οποίο γεμίζουμε με νερό
ίσα που να καλύπτει το 1/3 από τη βάση των μπολ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για 60 λεπτά. (80 βαθμούς για δυνατό φούρνο με αέρα)
Όταν οι κρέμες ψηθούν και τις βγάλουμε από το φούρνο, ρίχνουμε σε κάθε φόρμα λίγη ζάχαρη και τη καίμε με φλόγα,ενώ συγχρόνως
τις γυρίζουμε.