Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φιλέτο πάπιας
100 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
Ένα πακέτο φρέσκα μανιτάρια
Ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Τα μανιτάρια αποτελούν μια ιδιαίτερα θρεπτική τροφή καθώς μαζί με την πάπια σας προσφέρουν ένα πλούσιο σε πρωτεϊνες γεύμα!
Ανοίγετε την πάπια στη μέση και τη σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο απ’ τις δύο πλευρές. Τη γεμίζετε κατόπιν με την μοτσαρέλα και τη βάζετε στο φούρνο, για 15 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες. Στο τέλος προθέτετε σκόρδο και μαϊντανό και σερβίρετε.