Υλικά:
Για 4-6 άτομα
450 γραμμάρια παπαρδέλες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
1/2 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
6 μποτάκια κοτόπουλου
Ξύσμα από ένα λεμόνι
2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό πιάτο για όλη την οικογένεια
Πρώτα θα ετοιμάσουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις παπαρδέλες μας για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια παίρνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και το ψήνουμε για 15 με 20 και από τις δυο πλευρές. Αφού ψηθούν βγάζουμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα κολοκυθάκια, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τους κύβους μελιτζάνας, το ξύσμα λεμονιού, τα μυρωδικά, αλάτι και τις παπαρδέλες μας ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν τα κολοκυθάκια περίπου 5 λεπτά. Σερβίρουμε τα λαχανικά μαζί με τα μακαρόνια και το κοτόπουλο.