Παντζαροσαλάτα

by sidagi.gr
736 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα αλάτι
4 παντζάρια βρασμένα
4 καρότα

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε τη και σκέτη, θα ξετρελαθείτε από τη γεμάτη γεύση της

Σε κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς από τα παντζάρια για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στο τρίφτη παίρνουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στην χοντρή επιφάνεια. Όταν είναι έτοιμα τα παντζάρια μας , τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρίβουμε και αυτά.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ ίση ποσότητα από τριμμένα παντζάρια και τα καρότα και αλατίζουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε ίσες ποσότητες μαγιονέζα με γιαούρτι.

Ενώνουμε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά.
Φυλάσσουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα