Υλικά:
Για 10 μερίδες
730 γραμμάρια γάλα
120 γραμμάρια ζάχαρη
100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
16 γραμμάρια φύλλα ζελατίνης
600 ml Παγωτό Carte D’Or Bανίλια Μαδαγασκάρης
Εκτέλεση:
Βάλτε σε ένα σκεύος 1 λίτρο κρύο νερό, βουλιάστε τις ζελατίνες και αφήστε για περίπου 15 λεπτά.
Βάλτε σε ένα σκεύος 1 λίτρο κρύο νερό, βουλιάστε τις ζελατίνες και αφήστε για περίπου 15 λεπτά.
Βάλτε τη ζάχαρη με το γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήστε να βράσουν. Στραγγίξτε καλά τις ζελατίνες από το νερό και ρίξτε τις στο ζεστό μείγμα. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν. Προσθέστε την κουβερτούρα και συνεχίστε το ανακάτεμα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο και έπειτα γεμίστε τα σκεύη που έχετε διαλέξει για την πανακότα.
Αφήστε τα στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σερβίρετε με μια μπάλα παγωτό Carte D’Or Βανίλια Μαδαγασκάρης.