Παγωτό πεπόνι

by sidagi.gr
992 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια σάρκα πεπονιού
400 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος για σαντιγί

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και δροσερό παγωτάκι για να συνοδέψτε το απογευματινό σας ρόφημα

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.
Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.

Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα.
Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού – γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ με καπάκι από πάνω και το αφήνουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή τότε ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα