Υλικά:
Για 30-35 σοκολατάκια
3 πακέτα μπισκότα oreo
1 πακέτο φιλαδέλφια των 200 γρ.
400γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ αλέθω όλα τα μπισκότα εώς ότου γίνουν σκόνη.
Τα μεταφέρω σε ένα βαθύ σκεύος και ενσωματώνω με την κρέμα μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μίγμα.
Πλάθω σε μπαλάκια και τοποθετώ σε σκεύος με λαδόκολλα.
Τα βάζω στο ψυγείο για 30′ να σφίξουν.
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπέν-μαρί και περιχύνω τα σοκολατάκια.
Τοποθετώ ξανά στο ψυγείο να σφίξουν και είναι έτοιμα.
Στο μπλέντερ αλέθω όλα τα μπισκότα εώς ότου γίνουν σκόνη.
Τα μεταφέρω σε ένα βαθύ σκεύος και ενσωματώνω με την κρέμα μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μίγμα.
Πλάθω σε μπαλάκια και τοποθετώ σε σκεύος με λαδόκολλα.
Τα βάζω στο ψυγείο για 30′ να σφίξουν.
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπέν-μαρί και περιχύνω τα σοκολατάκια.
Τοποθετώ ξανά στο ψυγείο να σφίξουν και είναι έτοιμα.