Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια τόνος σε νερό
4 αυγά
300 γραμμάρια πατάτες
1 κρεμμύδι φρέσκο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Φτιάξτε μια ξεχωριστή ομελέτα με απλά υλικά αλλά πολύ γεύση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο μαϊντανό. Τρίβουμε τον τόνο και τον προσθέτουμε στα χτυπημένα αυγά. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες. Όταν ροδίσουν, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στραγγίζουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι από το λάδι και το ανακατεύουμε με τα αυγά και τον τόνο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το τηγάνι με λίγες σταγόνες λάδι σε μέτρια φωτιά και χύνουμε σε αυτό το μείγμα.
Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη μεριά για να ψηθούν τα αυγά ομοιόμορφα.