Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 κουταλιές της σούπας κάππαρη
3-4 κλωναράκια κόλιανδρο φρέσκο
2 παντζάρια κομμένα σε κύβους
60 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
3 ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ωρες
Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο τους εξωτερικό μέρος.
Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες, τα παντζάρια σε κύβους.
Πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα.
Αφήνουμε στο ψυγείο λεπτά και σερβίρουμε.