Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 φλυτζάνια τσαγιού ξύδι
Αλάτι
Κύμινο
Κόκκινο πιπέρι
1 κιλό μικρά τοματάκια
2 κεφάλια σκόρδο
Εκτέλεση:
Ταιριάζει απόλυτα σε σαλάτες και με τα ψητά σας
Με άφθονο νερό πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ντοματάκια και τα χαράζουμε στη μέση, βάζουμε αλάτι στη σχισμή και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το κύμινο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι, ώστε να γίνουν σαν αλοιφή.
Γεμίζουμε τα ντοματάκια με το μείγμα και τα βάζουμε σε γυάλα (κλεισμένη αεροστεγώς)με το ξύδι και 1 1/3 φλιτζάνι τσαγιού νερό.
Τα αφήνουμε στο δοχείο για τουλάχιστον 4 μέρες.