Ντιπ με καβούρι και τυρί

by sidagi.gr
861 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι (250 γραμμάρια) καβουρόψιχα
1/2 φλιτζάνι (125 ml) ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας (15 ml) άμυλο αραβοσίτου
1 φλιτζάνι τυρί cheddar, τριμμένο
1/2 φλιτζάνι (125 γραμμάρια) τυρί γκούντα τριμμένο
1/4 φλιτζανιού (60 γραμμάρια) φέτα, θρυμματισμένη
1/2 φλιτζάνι (125 γραμμάρια ) τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας (15 ml) χυμός λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ντιπ με απαλή γεύση για όλη την οικογένεια

Προθερμάνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια φωτιά.  Σε ένα μικρό ταψί βάζετε αλουμινόχαρτο.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο αλουμινόχαρτο και διπλώστε τις άκρες του αλουμινόχαρτου.

Ψήνετε στο γκριλ για 7-10 λεπτά. Έπειτα βγάζετε από τον γκριλ, αφήνετε λίγο να παγώσει και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα