Υλικά:
Για 2-4 άτομα
10 κεφαλια φρέσκα μανιτάρια
2 ξερά μώβ κρεμμύδια
1 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια αρακας φρέσκος ή κατεψυγμένος
80 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Σώς σόγιας λαχανικών
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο λάδι
4 μερίδες φιλέτο κοτόπoυλο
4 μερίδες noodles
5 καρότα κομμένα σε φέτες
5 κολοκύθια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο πιάτο για όλες τις ώρες
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι, τον αρακά και το σκόρδο και το κοτόπουλο που το έχουμε τεμαχίσει και αφήνουμε να για 5 λεπτά να μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ροδίσουν βάζουμε όλα τα λαχανικά που τα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά για περίπου 20 λεπτά.
Αφού μαλακώσουν βάζουμε τα μακαρόνια νουντλς που τα έχουμε βάλει πιο πριν σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να μαλακώσουν και τα βγάζουμε από το μπολ και τα σουρώνουμε καλά.
Τα ρίχνουμε στο τηγάνι που είναι τα λαχανικά και το σβήνουμε με την σώς σόγια και το σερβίρουμε ζεστό με θρυμματισμένη φέτα.