Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 σφηνάκι λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
200 γραμμάρια νουντλς αυγού
6 φιλέτα κοτόπουλο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 καρότα
1 πράσο
2 κρεμμύδια
Εκτέλεση:
Μεσογειακό πιάτο με απλά υλικά και πάρα πολύ νοστιμιά
Σε ένα γουόκ ή μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Κόβουμε τα φιλετάκια σε μεγάλα κομμάτια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ανακατεύουμε να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το πράσο κομμένο σε ροδέλες και το καρότο σε πολύ λεπτές φέτες και τελευταίες τις ψιλοκομμένες χρωματιστές πιπεριές χρησιμοποιούμε ουσιαστικά από μισή πιπεριά κάθε χρώματος ψιλοκομμένη. Προσθέτουμε στο τηγάνι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τον μαϊντανό χοντροκομμένο, το λευκό κρασί και το χυμό λεμονιού αραιωμένο σε λίγο νεράκι, προσθέτουμε και λίγο έξτρα ελαιόλαδο και αφήνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο να βράσουν στα ζουμιά τους.
Βάζουμε βραστό νερό σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα νουτλς για να μαλακώσουν για περίπου 3-4 λεπτά.
Μόλις μαλακώσουν τα προσθέτουμε κατευθείαν στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύουμε για να πάνε παντού και να ρουφήξουν τα υγρά από το τηγάνι και να πάρουν μια βράση.Προσθέτουμε 1 κουταλάκι ρίγανη στο τηγάνι αφήνουμε 1-2 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε κατευθείαν σε βαθύ πιάτο πασπαλίζοντας με λίγο άνηθο ψιλοκομμένο.