Νηστίσιμες βάφλες

by sidagi.gr
5,K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 φλιτζάνια αλεύρι
4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 φλιτζάνια γάλα σόγιας
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
4 κουταλιές της σούπας λιωμένη φυτική μαργαρίνη

Εκτέλεση:

Λαχταριστές και αφράτες βάφλες για όλες τις ώρες

Προθερμαίνουμε τη βαφλιέρα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε το γάλα σόγιας, το λάδι, το νερό, τη βανίλια και τη λιωμένη φυτική μαργαρίνη.

Προσθέστε τα υγρά συστατικά για τα ξηρά συστατικά, και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα. Τέλος αφήστε το μείγμα να κάτσει λίγο.
Βάζουμε ένα μικρό φλιτζανάκι του τελικού μείγματος στη βαφλιέρα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή η βάφλα.

Σας αρέσει αυτή η συνταγή; Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχολιά σας και να την μοιραστείτε την στα Social Media παρακάτω. Ευχαριστούμε!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

[mc4wp_form id=”52856″]

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα