Νηστίσιμα λαζάνια με σπανάκι και τόφου

by sidagi.gr
953 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια λαζάνια ολικής άλεσης άβραστα
840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
450 γραμμάρια τυρί τόφου τριμμένο
2 φλυτζάνια ή 420 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
225 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη με χαμηλά λιπαρά
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστά και νηστίσιμα λαζάνια για το μεσημεριανό σας γεύμα

Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνουμε λαζάνια. Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.
Στη συνέχεια βάζουμε δεύτερη στρώση λαζάνια, λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.

Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά των υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για  45 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα