956
Υλικά:
¾ λίτρο ξίδι
300 γραμμάρια αλεύρι μουστάρδας
1 κουταλιά αλάτι
2 κουταλιές ζάχαρη
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές ζάχαρη, 1 κουταλιά αλάτι και λίγο πιπερι και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν άλλα 5 λεπτά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το ανακτεύουμε μέχρι να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε σε βαζάκια και έχουμε τη δική μας σπιτική μουστάρδα.