Μους σοκολάτας διαίτης

by sidagi.gr
816 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

 ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)
4-5 ξυλαράκια κανέλα
100 γραμμάρια κουβερτούρα
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light 3%
 λίγο κονιάκ

Εκτέλεση:

Απολαύστε την αγαπημένη σας μους χωρίς τύψεις!

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να είναι πολύ κρύα.  Κατόπιν Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις λιώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έντονα και την προσθέτουμε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε και το κονιάκ.

Σερβίρουμε σε μπολάκια    στρώσεις σοκολάτα-φρούτα-σοκολάτα-φρούτα.
Τέλος ρίχνουμε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα