Υλικά:
Για 2-4 άτομα
350 γραμμάρια τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
Μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Εύκολο και απολαυστικό γλύκισμα σε ελάχιστο χρόνο!
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί ρικότα το χτυπάμε με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Στη συνέχεια διπλώνετε το μείγμα ανθότυρο με την σαντιγί μέχρι να γίνει μια απαλή στερεή κρέμα. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολάκια και αποθηκεύετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Σερβίρετε με μέλι και καρύδια.