Υλικά:
Για 4-6 άτομα
300 γραμμάρια κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
1 καψουμα βανίλια σκόνη
3-4 μπανάνες
Εκτέλεση:
Δεν χρειάζεται ψήσιμο και είναι έτοιμο σε μισή ώρα!
Σε μπέν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.
Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Στη συνέχεια βάζουμε ενναλάξ τις μπανάνες με τη μους σε ποτήρι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.