Μοσχαρίσιο φιλέτο με μανιτάρια

by sidagi.gr
912 προβολές

Υλικά:

6 φιλέτα μοσχαρίσιο κρέας
1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
5 σκελίδες σκόρδο
Νερό
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και μαλακό φιλέτο με έντονη γεύση και γαρνιτούρα μανιταριών

Ρίχνουμε στην χύτρα ταχύτητος 2/3 ποτήρι ελαιόλαδο, περιμένουμε να κάψει, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρέας σοτάρουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και κλείνουμε την κατσαρόλα.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και μετά από μισή ώρα ξεσκεπάζουμε την χύτρα και ρίχνουμε 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους.
Μαγειρεύουμε για μισή ώρα περίπου. Αν δεν έχουμε χύτρα τότε θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να βγει μαλακό.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα