Υλικά:
1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Ππέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύομε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.