Υλικά:
4 μερίδες μοσχάρι (κόντρα) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
3 καρότα
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 ξερά κρεμμύδια
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
½ κουταλιά της σούπας σισαμέλαιο
½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο λιωμένο
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε πολύ λεπτές.
Ξεπλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε πολύ λεπτές.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ βάζουμε ½ κουταλάκι του γλυκού λιωμένο σκόρδο, 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας, ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, ½ κουταλάκι της σούπας σισαμέλαιο,
και 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι.
Προσθέτουμε το κρέας,τα κομμένα λαχανικά,αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε το μοσχάρι μέσα στη σάλτσα αυτή για δύο ώρες.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε μέσα τις φέτες του κρέας και τα λαχανικά.
Σοτάρουμε αρχικά σε δυνατή φωτιά και μετά από 2-3 λεπτά τη χαμηλώνουμε και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί.