Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
2 λίτρα νερό
2 μερίδες ζωμός βοδινού
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
3-4 σπόρους μπαχάρι
½ κουταλιά του γλυκού ρίγανη
αλάτι
1 ½ κιλό μοσχάρι από το ποντίκι κομμένο σε μέτριους κύβους
300 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση
1 κιλό γλυκοπατάτες κομμένες σε μέτριους κύβους
150 γραμμάρια μαργαρίνη
πιπέρι
Εκτέλεση:
Δεν είναι δύσκολη η εκτέλεση της συνταγής και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει
Σε ένα βαθύ σκεύος (τιγάνη ή γουοκ) ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι. Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές του.
Ακολούθως ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα ανακατεύουμε μαζί με το κρέας και τα ψήνουμε μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε τις πατάτες, τα μανιτάρια, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Τέλος,βάζουμε το νερό και τον ζωμό βοδινού μέχρι να καλυφθεί το περιεχόμενο της κατσαρόλας.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει για 60 λεπτά.