Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο φρέσκο
4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός
500 γραμμάρια πέννες
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
Λίγα φασολάκια πράσινα
1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 ποτήρι ζωμό κρέατος από κύβο ή σούπα
Εκτέλεση:
Σερβίρετε ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το μοσχαράκι
Αλατοπιπερώνετε το μοσχαράκι και το τηγανίζετε μαζί με τις πατάτες κομμένες σε κύβους μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.
Προσθέτετε και τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι. Το σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το ζωμό, τα φασολάκια, το μαϊντανό και αλατοπίπερο αν χρειάζεται.
Σιγοβράζεται για 30 λεπτά περίπου.
Βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και τα στραγγίζετε.
Σερβίρετε ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το μοσχαράκι!