Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
200 γραμμάρια μικρά και στρογγυλά κρεμμύδια
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια
1 φύλλο δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι του τσαγιού φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και ζουμερό μοσχαράκι με έντονο άρωμα και γεύση
Βάζουμε το μοσχαράκι με τη φυτίνη να ροδίσει για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, τα καρότα και το φύλλο δάφνης και ανακατεύουμε.
Μετά από 5 περίπου λεπτά σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα.