593
Υλικά:
50ml σκοτσέζικο ουίσκι
1κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1κουταλάκι του γλυκού νερό
Φρέσκα φυλλαράκια μέντας
Εκτέλεση:
Παγωμένος συνδυασμός μέντας και ουίσκι!
Ανακατεύουμε σε μικρό ποτήρι τα φυλλαράκια μέντας με τη ζάχαρη και το νερό ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο, ρίχνουμε από πάνω το ουίσκι και βάζουμε το ποτήρι σκεπασμένο στην κατάψυξη για μερικά λεπτά.
Γεμίζουμε ένα χαμηλό ποτήρι ως τη μέση με τριμμένο πάγο και σερβίρουμε το ποτό, γαρνιρισμένο με φέτες λεμόνι και φυλλαράκια μέντας