Υλικά:
Τέσσερις τορτίγιες
Ένα φιλέτο κοτόπουλο
Μία κονσέρβα κόκκινα φασόλια
Μία κούπα καλαμπόκι
Μία ντομάτα
Μία κόκκινη πιπεριά
Μία πράσινη πιπεριά
Ένα κρεμμύδι
Ένα καρότο
Μία κούπα τριμμένο τσένταρ
Ελαιόλαδο
Ταμπάσκο
Μαϊντανός
Αλάτι
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε το κοτόπουλο μας, το βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με όλα τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και το ταμπάσκο και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά σε ελαιόλαδο.
Αφού βράσουμε το κοτόπουλο μας, το βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με όλα τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και το ταμπάσκο και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά σε ελαιόλαδο.
Ανοίγουμε τις τορτίγιες και βάζουμε γέμιση στο κέντρο και διπλώνουμε σε ρολό. Τις βάζουμε σε πυρέξ και πασπαλίζουμε με τσένταρ. Αφήνουμε στο γκριλ μέχζρι να λιώσει το τυρί.