Μεσογειακή τάρτα με σπανάκι και φέτα

by sidagi.gr
803 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια σπανάκι
200 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι , ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ( 125 ml )
4 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Tabasco
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστή και εύκολη τάρτα με απλά υλικά για όλες τις ώρες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί 32 εκ.

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε το σπανάκι και το ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.
Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τα φύλλα και προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Σε ένα άλλο μπολ , χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέστε το μείγμα του αυγού στο μπολ με το σπανάκι μαζί με το tabasco και το μοσχοκάρυδο.
Ανακατέψτε μια αφορά και ρίχνετε στη βουτυρωμένη φόρμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 – 35 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα