Υλικά:
Για 4-6 άτομα
112 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 αυγά
1 χούφτα από κόλιανδρο και βασιλικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού άσπρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε τα μανιτάρια, τον βασιλικό, κόλιανδρο, κρεμμύδια και τα μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο σε σκόνη.
Ρίχνετε το αυγό και 2 κουταλιές της σούπας νερό, σακατεύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο στο τηγάνι,με ένα κουτάλι πλάθετε σε κεφτεδάκια και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Τηγανίζετε για ένα λεπτό τη μεριά μέχρι να ροδίσουν.