Υλικά:
Για 4-6 άτομα
300 γραμμάρια μανιτάρια portobello
Χυμός από μισό λεμόνι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτηράκι κονιάκ
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Απλό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια ολόκληρα ή ψιλοκομμένα να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και τα ανάβουμε να φλαμπαριστούν.
Τα ξαναβάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε αλατοπίπερο, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το θυμάρι και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά τους.