Μανιτάρια portobello φλαμπε

by sidagi.gr
645 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

300 γραμμάρια μανιτάρια portobello
Χυμός από μισό λεμόνι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτηράκι κονιάκ
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Απλό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια ολόκληρα ή ψιλοκομμένα να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και τα ανάβουμε να φλαμπαριστούν.

Τα ξαναβάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε αλατοπίπερο, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το θυμάρι και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε 3  λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά τους.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα