Μανιτάρια με τζίντζερ και μαϊντανό

by sidagi.gr
810 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

800 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
5 εκατοστά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
4 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση:

Αν περιμένετε παρέα στο σπίτι, τότε δοκιμάστε αυτό το ορεκτικό για να τρατάρετε τους φίλους σας

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για τρία λεπτά.

Προσθέτουμε το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.  Προσθέτουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα